banner

Produsen Vinyl Tarp ing China

Produsen Vinyl Tarp ing China

Katrangan singkat:

Terpal vinyl bisa nglindhungi mesin, bahan mentah, lan liya-liyane.Dandelion nawakake terpal vinyl ing macem-macem jinis.Sampeyan bisa nggawe khusus kanggo tutup ruangan, truk, proyek konstruksi, tutup lapangan, utawa aplikasi liyane sing dikarepake.Ukurane wiwit 6'x8' nganti 40'x 60'.Sampeyan bisa milih ukuran tarp vinyl sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.Kajaba iku, terpal vinyl kita duwe macem-macem kain kanthi fitur opsional.Padha bisa kalebu flame retardant, blackout, beku-tahan, lan anti-slip.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Terpal vinyl bisa nglindhungi mesin, bahan mentah, lan liya-liyane.Dandelion nawakake terpal vinyl ing macem-macem jinis.Sampeyan bisa nggawe khusus kanggo tutup ruangan, truk, proyek konstruksi, tutup lapangan, utawa aplikasi liyane sing dikarepake.Ukurane diwiwiti saka 6'x8' nganti 40'x60'.Sampeyan bisa milih ukuran tarp vinyl sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.Kajaba iku, terpal vinyl kita duwe macem-macem kain kanthi fitur opsional.Padha bisa kalebu flame retardant, blackout, beku-tahan, lan anti-slip.

Dandelion minangka salah sawijining produsen produk tarp khusus ing China.Kita wis nyedhiyakake perusahaan wiwitan cilik lan perusahaan gedhe kanthi produk tarp vinil kelas militèr lan sertifikat ISO, nawakake terpal vinyl akeh ing macem-macem wujud lan ukuran.

Yen sampeyan nggoleki perusahaan produk tarp sing dipercaya, sampeyan bisa ngandelake Dandelion.Tuku tarp vinyl akeh saka kita, lan ayo nulungi sampeyan ngembangake bisnis nggunakake produk terpal sing bisa disesuaikan lan terjangkau.

Spesifikasi

Ukuran Rampung 6'x8', 8'x12', 12'x16', 16'x24', 20'x20', 30'x30', 40'x60'
Bahan Kain Struktur Membran Vinyl
Kain Poliester Dilapisi Vinyl
Bobot Kain 10oz - 22oz Saben Square Yard
kekandelan 16-32 Mil
warna Ireng, Abu-abu, Biru, Abang, Ijo, Kuning, Liyane
Toleransi Umum +2 inci kanggo ukuran rampung
Rampung anti banyu
blackout
Flame Retardant
Tahan UV
Mildew-Tahan
Grommet Kuningan/Aluminium/Stainless Steel
Teknik Heat Welded Jahitan kanggo Perimeter
Sertifikasi RoHS, REACH
Garansi 3-5 Taun

Aplikasi

Weather-Protection

Pangreksan Cuaca

Outdoor-Vehicle-Covers

Tutup Kendaraan njobo

new home improvement

Dandan Omah

Construction-Projects

Proyek Konstruksi

Camping-&-Awning

Camping & Awning

Cross-Industry

Lintas Industri

Grosir Vinyl Tarps Wiwit 1993

Mitra Terpercaya Panjenengan
Dandelion wis makarya minangka produsen tarp vinyl lan supplier ing China meh telung puluh taun.Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing industri, kita bisa njamin produk terpal Cina sing berkualitas tinggi.Saliyane nggawe terpal vinyl ing pabrik terpal, kita uga nawakake layanan kustomisasi lan desain kanggo para pelanggan.

Pilihan Warna sing beda
Mitra kain tarp vinyl kita bisa ngasilake warna sing beda kayata abang, biru laut, ireng, kuning, lan liya-liyane. Sampeyan bisa milih opsi sing paling cocok kanggo nyebut merek kanthi inspeksi warna profesional.

Bahan sing disertifikasi RoHS
Terpal vinyl dandelion digawe saka bahan terpal sing ora beracun lan berkualitas tinggi.Uga, yen sampeyan butuh sing ora ana ing dhaptar, hubungi kita.Kita bisa mbantu sampeyan ngatur tarp vinyl.

Ngawula Kanggo Multi-Market
Minangka produsen tarp vinyl sing berpengalaman, kita bisa nyukupi kabutuhan khusus industri perbaikan omah lan konstruksi, kalebu truk, aksesoris kargo, produsen pangopènan omah, utawa layanan aplikasi.

Mesin ing Proses

Cutting Machine

Mesin Cutting

High Frequency Welding Machine

Mesin Welding Frekuensi Dhuwur

Pulling Testing Machine

Narik Testing Machine

Sewing Machine

Mesin Jahit

Water Repellent Testing Machine

Mesin Uji Anti Banyu

Proses Manufaktur

Raw Material

Bahan Baku

Cutting

nglereni

Sewing

njahit

Trimming

Trimming

Packing

Packing

Storage

Lumbung

Kenapa Dandelion?

Riset Pasar Keahlian

Requirements basis pelanggan

Bahan Baku sing Disertifikasi RoHS

Pabrik Pabrik BSCI

Kontrol Kualitas Berbasis SOP

Packing kokoh
Solusi

Lead Time
Jaminan

24/7 Online
Konsultan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: