banner

Produsen Dump Truck Mesh Tarp Wiwit 1993

Produsen Dump Truck Mesh Tarp Wiwit 1993

Katrangan singkat:

Dandelion nyedhiyakake terpal bolong truk dump borong kanggo cocog karo macem-macem sistem terpal rolling-up.Sampeyan bisa milih utawa ngatur saka 8′x18′ kanggo 8′x 35′.Dump truck bolong tarps tahan abrasion lan tahan UV, dirancang kanggo nutupi kargo tambang utawa lebu ing truk mbucal, sing bisa nglindhungi barang lan lingkungan.Terpal bolong truk sampah perusahaan kita migunani kanggo transportasi eksplorasi tambang.

Pengin tuku akeh terpal bolong dump truck iki?Ing Dandelion, kita pancen bisa menehi pilihan sing bakal cocog karo kabutuhan bisnis utawa logistik sampeyan.Yen sampeyan pengin nambah teknik unik liyane, hubungi kita langsung.Kita luwih saka gelem nulung lan kolaborasi karo sampeyan.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Ukuran Rampung 8 x 14', 8' x 16', 8' x 18', 8' x 22', 8' x 25', 8' x 28', Liyane
Bahan Vinyl Coated Teslin Mesh
Bobot Kain 15oz Per Square Yard
kekandelan 20 mil
warna Ireng, Tan, Multi-Warna, Liyane
Toleransi Umum +2 inci kanggo ukuran rampung
Rampung Tahan bledug
Tahan Luh
Tahan abrasi
Flame Retardant
Tahan UV
Mildew-Tahan
Grommet Kuningan / Aluminium / Stainless Steel
Teknik 1. Jahitan Dobel Jahitan kanthi jembaré 2 inci sing Dikuatake Tali Anyaman kanggo Perimeter
2. 6 "kanthong jembaré kanggo nginstal sistem tarp
Sertifikasi RoHS, REACH
Garansi 3-5 Taun

Custom dump bolong terpal kanggo Grosir

Mitra Terpercaya Panjenengan
Dandelion wis kerja dadi pabrikan lan pemasok tarp bolong ing China meh telung puluh taun.Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing industri, kita bisa njamin tarp bolong truk dump digawe saka bolong Polyester sing dilapisi Vinyl.Saliyane nggawe terpal bolong ing pabrik terpal, kita uga nawakake spesifikasi lan layanan desain khusus kanggo para pelanggan.

Pilihan Spesifikasi Kustom
Dandelion nyedhiyakake akeh pitulung ing solusi siji-mandeg kanggo dump truck mesh tarp.Kita bisa ngasilake macem-macem terpal bolong kanthi kualitas dhuwur.Pilihan klien kita yaiku 8'x23', 8'x28', 8'x32', lan ukuran liyane.Sampeyan bisa ngrampungake kasus unik sampeyan lan entuk manfaat karo Dandelion.

Bahan Premium
Kita khusus banget karo kain bolong premium: benang 1000D x 1000D, poliester dilapisi PVC 15oz.Kauntungan saka kain bolong yaiku nduweni permeabilitas udara sing apik lan ningkatake kinerja tahan abrasi saka tarp bolong.Kita bisa njamin yen kabeh terpal bolong truk mbucal kita luwih saka garansi 3 taun.Padha aman, ora beracun, lan bisa nglindhungi lingkungan.

Pilihan Warna sing beda
Dandelion bisa nyedhiyakake macem-macem warna kayata ireng, coklat, lan multi-werna.Kanthi inspeksi warna profesional, sampeyan bisa milih pilihan sing paling cocog kanggo nyebut merek sampeyan.

Kain Kekuwatan Dhuwur Kelas Industri
Terpal bolong sing tugas abot, dhuwur-Kapadhetan dirajut saka serat poliethelin kandel sing dilapisi resin PVC kanggo nggunakake bola-bali lan tahan lama.Uga nyegah wutah jamur amarga kain bolong ngidini sirkulasi udara sing terus-terusan.Dandelion bisa nggawe terpal bolong truk dump paling apik kanggo proyek sampeyan kanggo ngirit biaya tuku lan njamin kualitase.

Nyetak Logo Panjenengan
Minangka Produsèn tarp bolong mbucal pengalaman, kita bisa ngebaki kanggo requirement kanggo iklan.Desain lan ukuran logo khusus kasedhiya kanggo tarp bolong mbucal sampeyan.
Kita bakal seneng bisa kerja bareng lan nambah merek perusahaan sampeyan.

Mesin ing Proses

Cutting Machine

Mesin Cutting

High Frequency Welding Machine

Mesin Welding Frekuensi Dhuwur

Pulling Testing Machine

Narik Testing Machine

Sewing Machine

Mesin Jahit

Water Repellent Testing Machine

Mesin Uji Anti Banyu

Proses Manufaktur

Raw Material

Bahan Baku

Cutting

nglereni

Sewing

njahit

Trimming

Trimming

Packing

Packing

Storage

Lumbung

Kenapa Dandelion?

Riset Pasar Keahlian

Requirements basis pelanggan

Bahan Baku sing Disertifikasi RoHS

Pabrik Pabrik BSCI

Kontrol Kualitas Berbasis SOP

Packing kokoh
Solusi

Lead Time
Jaminan

24/7 Online
Konsultan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: