banner

Produsen Terpal Truk Wiwit 1993

Produsen Terpal Truk Wiwit 1993

Katrangan singkat:

Dandelion bisa nggawe lan nyedhiyakake terpal truk vinyl grosir kanthi macem-macem pilihan warna.Sawetara ukuran populer saka kayu terpal, kalebu 16′x27′ karo 4ft gulung, 20′x27′ karo 6ft gulung, 24′x27′ karo 8ft gulung, etc., bebarengan karo macem-macem raindrops kanggo ngrampungake desain tarp truk.Terpal truk ditujokake kanggo nglindhungi muatan truk nganti pirang-pirang taun.

Terpal truk awet iki dianjurake banget kanggo industri truk flatbed, kayata terpal kayu, terpal baja, terpal coil, lan terpal mesin.Padha 100% anti banyu, mildewproof, lan tahan UV.Padha nyedhiyani versatility gedhe kanggo nglindhungi transportasi aman.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Dandelion bisa nggawe lan nyedhiyakake terpal truk vinyl grosir kanthi macem-macem pilihan warna.Sawetara ukuran terpal kayu sing populer, kalebu 16'x27' karo 4ft drop, 20'x27' karo 6ft drop, 24'x27' karo 8ft drop, etc., bebarengan karo macem-macem raindrops kanggo ngrampungake desain terpal truk.Terpal truk ditujokake kanggo nglindhungi muatan truk nganti pirang-pirang taun.

Terpal truk awet iki dianjurake banget kanggo industri truk flatbed, kayata terpal kayu, terpal baja, terpal coil, lan terpal mesin.Padha 100% anti banyu, mildewproof, lan tahan UV.Padha nyedhiyani versatility gedhe kanggo nglindhungi transportasi aman.

Apa sampeyan pengin produsen sing dipercaya?Ing kene ing Dandelion, kita mesthi bisa nyukupi syarat produksi khusus sampeyan.Kita duwe tim ahli sing bisa nulungi lan kolaborasi karo sampeyan ing tarp truk.Aja ragu-ragu kanggo hubungi kita.

Spesifikasi

Ukuran Rampung 20' x 15' nganggo tutup, 20' x 17' nganggo tutup, 20' x 20' nganggo tutup, 24' x 22' nganggo tutup, 24' x 25' nganggo tutup, 24' x 27' nganggo tutup, Liyane
Bahan Kain Struktur Membran Vinyl
Kain Poliester Dilapisi Vinyl
Bobot Kain 15oz - 18oz Saben Square Yard
kekandelan 16-36 Mil
warna Ireng, Biru, Abang, Liyane
Toleransi Umum +2 inci kanggo ukuran rampung
Rampung anti banyu
blackout
Tahan bledug
Tahan Luh
Tahan abrasi
Flame Retardant
Tahan UV
Mildew-Tahan
Grommet Kuningan / Aluminium / Stainless Steel
Dee-Ring Baja tahan karat
Teknik Jahitan Jahitan kaping pindho kanthi tali anyaman sing dikuatake kanthi lebar 2 inci kanggo Perimeter
Sertifikasi RoHS, REACH
Garansi 3-5 Taun

Custom Truck Tarps for Sale

Mitra Terpercaya Panjenengan
Dandelion wis kerja dadi pabrikan lan pemasok tarp truk ing China meh telung puluh taun.Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing industri, kita bisa njamin garansi 3 taun kanggo produk tarp.Kajaba saka manufaktur terpal truk ing pabrik terpal, kita uga nawakake spesifikasi lan layanan desain khusus kanggo pelanggan.

Pilihan Ukuran Kustomisasi
Kita duwe katalog produk ekstensif pilihan tarp truk kualitas dhuwur kanggo sampeyan nimbang nandur modal ing. Nanging, kita uga ngerti sing kabutuhan klien kita bakal beda-beda.Pramila kita nawakake pilihan pangaturan dhewe kanggo mesthekake yen kita ngebaki kabutuhan khusus para klien.Yen sampeyan duwe desain tartamtu, nanging ora ngerti yen bisa ditindakake, aja kuwatir.Kita kene kanggo mesthekake yen kita nawakake solusi sing paling apik.

Pilihan Warna sing beda
Kita ngerti manawa macem-macem klien teka kanthi macem-macem pangarepan lan kabutuhan sing dikarepake.Dandelion nyedhiyakake macem-macem warna kayata ireng, abang, biru, lan sapiturute. Kanthi inspeksi warna profesional, sampeyan mesthi bakal nemokake warna sing cocog karo merek sampeyan.

Materi sing populer
Terpal truk Dandelion digawe saka bahan terpal anti banyu lan tahan UV—kain populer kaya Vinyl 18oz tugas abot, Vinyl 14oz ringan, lan Vinyl 10oz.Disaranake uga gaya ripstop kothak PVC anyar lan materi Airbag / Parasut, kekuatan sobek sing unggul nanging bobote luwih entheng tinimbang Vinyl standar.

Macem-macem Aksesoris
Dandelion truk tarps duwe telu utawa patang larik saka stainless steel, utawa Nickle ditutupi dering D ing 24 inci, 30 inci kanggo cocog karo nggunakake pengaman kargo beda.Dheweke bakal nulungi para pelanggan supaya cocog karo truk nalika transportasi.

Perimeter awet
Terpal truk nduweni pinggiran sing diikat kanthi anyaman tulangan 2" sing dijahit, dijahit kaping pindho kanggo kekuatan ekstra, lan grommet kuningan sing diikat saben 24" - dijahit-dijahit kanthi rong larik benang ikatan poliester sing diolah UV.

Nyetak Logo Panjenengan
Minangka produsen tarp lapangan sing berpengalaman, kita bisa nyukupi kabutuhan sampeyan kanggo pariwara.Desain lan ukuran logo khusus kasedhiya kanggo tarp lapangan sampeyan

Mesin ing Proses

Cutting Machine

Mesin Cutting

High Frequency Welding Machine

Mesin Welding Frekuensi Dhuwur

Pulling Testing Machine

Narik Testing Machine

Sewing Machine

Mesin Jahit

Water Repellent Testing Machine

Mesin Uji Anti Banyu

Proses Manufaktur

Raw Material

Bahan Baku

Cutting

nglereni

Sewing

njahit

Trimming

Trimming

Packing

Packing

Storage

Lumbung

Kenapa Dandelion?

Riset Pasar Keahlian

Requirements basis pelanggan

Bahan Baku sing Disertifikasi RoHS

Pabrik Pabrik BSCI

Kontrol Kualitas Berbasis SOP

Packing kokoh
Solusi

Lead Time
Jaminan

24/7 Online
Konsultan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: