banner

Hay Tarp

Hay Tarp

  • Hay Tarp Manufacturer Since 1993

    Produsen Hay Tarp Wiwit 1993

    Dandelion nyedhiyakake terpal hay grosir sing bisa diakses ing macem-macem aplikasi.Terpal jerami digunakake kanggo nglindhungi potong sing dipanen saka udan deres, salju, lan angin.Dheweke duwe fitur anti banyu, tahan jamur, luh, lan tahan UV.Iki minangka cara sing efektif lan ekonomis kanggo nglindhungi jerami kanggo digunakake ing musim panas.Terpal hay uga disebut tutupan hay utawa tutup bale.Terpal sing awet lan tahan suwe iki menehi perlindungan maksimal lan njaga jamur supaya ora ngrusak pasokan panganan ternak.

    Dandelion bisa nawakake macem-macem pilihan kanggo syarat produksi sampeyan yen sampeyan nggoleki terpal hay grosir, ningkatake bisnis sampeyan kanthi solusi kemasan sing unik lan trep.