banner

Terpal Kanvas Kab

Terpal Kanvas Kab

  • Canvas Tarp

    Terpal Kanvas Kab

    Diadegake ing taun 1993, Dandelion wis dadi salah sawijining pemasok terpal kanvas sing paling dipercaya ing China.Terpal kanvas kita digawe saka poliester kekuatan dhuwur lan kasedhiya ing macem-macem wujud lan ukuran, saka 6′ x 8′ nganti 40′ x 60′.

    Tarps kanvas luwih tahan abrasi lan uga cocog kanggo macem-macem aplikasi.Iki kalebu gudang, konstruksi, truk, lukisan, lansekap, lan kabutuhan tani.Dheweke uga breathable, ramah lingkungan, lan dipercaya banget.