banner

Hubungi Kita

Hubungi Kita

Kepiye carane bisa mbantu sampeyan dina iki?

Spesialis kita ana ing kene kanggo mbantu sampeyan ngrampungake saben langkah produk terpal sing wis rampung.Butuh kutipan?utawa duwe pitakonan?Ayo kita ngerti, lan kita bakal nindakake sing paling apik kanthi cara apa wae!

Informasi Kontak

Sales Dpt

+86-514-86512668

+86-15161800125

Lantai 20, JiaYuan YinZuo Center,
No. 1175, Jalan WenChang Timur,
Distrik Jiangdu 225200, Kota Yangzhou, Provinsi Jiangsu, China.

Ketik Details Panjenengan

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Lokasi Kantor Kami