banner

Vinyl Tarp Kab

Vinyl Tarp Kab

  • Vinyl Tarp Manufacturers in China

    Produsen Vinyl Tarp ing China

    Terpal vinyl bisa nglindhungi mesin, bahan mentah, lan liya-liyane.Dandelion nawakake terpal vinyl ing macem-macem jinis.Sampeyan bisa nggawe khusus kanggo tutup ruangan, truk, proyek konstruksi, tutup lapangan, utawa aplikasi liyane sing dikarepake.Ukurane wiwit 6'x8' nganti 40'x 60'.Sampeyan bisa milih ukuran tarp vinyl sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.Kajaba iku, terpal vinyl kita duwe macem-macem kain kanthi fitur opsional.Padha bisa kalebu flame retardant, blackout, beku-tahan, lan anti-slip.