banner

Babagan awake dhewe

DANDELION

Staff Dandelion ngerti persis apa sing dikarepake.Kanthi produk tarp khusus paling dhuwur lan layanan sawise-sales ahli profesional, kita bakal menehi rekomendasi perusahaan iki kanggo kabeh wong.

Dandelion Factory in Jiangsu

29 Taun lan Counting

DANDELION diadegaké ing 1993, dumunung ing Yangzhou, China.Pabrik kita duwe luwih saka 400 karyawan lan nyedhiyakake solusi produk tarp khusus sing fleksibel kanggo akeh industri kanggo nyukupi kabutuhan.

Minangka salah sawijining perusahaan sing paling kompetitif ing industri tarp, ruang lingkup bisnis kita kalebu perbaikan omah, proyek infrastruktur, perlindungan cuaca ruangan, layanan logistik, kebon & pekarangan, distribusi & eceran, lan industri liyane.Klien kita wis nampa pengembalian sing dhuwur, kalebu kualitas sertifikat profesional kanthi biaya sing cukup, percetakan logo & desain paket sing luar biasa, lan bathi ekstra saka pertumbuhan cepet merek.

Swara 29 Taun Pengalaman, Spesialisasi ing Industri Tarp

Wis luwih saka 29 taun, Dandelion tetep setya ing industri tarp.Investasi inovasi lan teknologi duwe
nambah struktur perusahaan, manajemen, efisiensi produksi, lan pengurangan sampah.Kita wis nglumpukake regane lan macem-macem
pengalaman kanggo nawakake klien kita pilihan saka sudhut tarp solusi produk rampung cocok saka industri beda.

Fasilitas Manufaktur Standar Dhuwur

Titik utama kanggo akeh kerjasama sing sukses ing saindenging jagad gumantung saka pabrik manufaktur sing disertifikasi BSCI lan
pangolahan, uga karyawan sing berpengalaman lan inovatif.

20.000+

Meter persegi gudang lan pabrik

2.400+

Proyek Sukses

12

Lini Produk

3.000

Pcs Saben dina

450+

Karyawan

40+

Negara sing diekspor

Lini Produksi In-House Kami

Kanggo dadi pemasok layanan kemasan internasional kanthi nilai tambah.Kita duwe standar paling dhuwur ing saben aspek produksi.We njamin sing
produk sampeyan dicithak kanthi kualitas sing paling apik, ing wektu lan anggaran.

home_2
Factory_11
Factory_8

Apa We Value kanggo Bisnis Panjenengan

Saben anggota DANDELION fokus ing pembangunan lestari.

Business1

Ngerti Requirements Panjenengan

Kita ngrungokake kanthi teliti apa sing dikarepake.Proses komunikasi sing lancar
& solusi profesional bakal ngirit wektu sampeyan.

Business2

Biaya Tuku Terjangkau

Rega sing terjangkau penting banget kanggo merek utawa aplikasi liyane
langsung.Kita bisa ngirit biaya kanthi manajemen rantai pasokan.

Business3

Fokus ing Inovasi

Saklawasé 30 taun, kita terus sinau bahan kain paling anyar lan
teknik produksi.Kita njamin produk sampeyan bakal dadi pimpinan.

Business4

Desain Sampel cepet

DANDELION duwe tim teknisi kanggo nggarap sampeyan, motret utawa
enggo bareng dokumen.Dheweke bisa nggawa ide sampeyan dadi kasunyatan.

Business5

Produksi Ramah Lingkungan

We tuku bahan non-beracun lan nyuda konsumsi kanggo impact
lingkungan ing skala cilik.

Business56

Kontrol kualitas sing ketat

Departemen kontrol kualitas kita kerja bareng ing saben proses nganti
ngawasi loading.Dheweke njamin kualitas produk pungkasan.