banner

Terpal Kanvas Kab

Terpal Kanvas Kab

Katrangan singkat:

Diadegake ing taun 1993, Dandelion wis dadi salah sawijining pemasok terpal kanvas sing paling dipercaya ing China.Terpal kanvas kita digawe saka poliester kekuatan dhuwur lan kasedhiya ing macem-macem wujud lan ukuran, saka 6′ x 8′ nganti 40′ x 60′.

Tarps kanvas luwih tahan abrasi lan uga cocog kanggo macem-macem aplikasi.Iki kalebu gudang, konstruksi, truk, lukisan, lansekap, lan kabutuhan tani.Dheweke uga breathable, ramah lingkungan, lan dipercaya banget.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Diadegake ing taun 1993, Dandelion wis dadi salah sawijining pemasok terpal kanvas sing paling dipercaya ing China.Terpal kanvas kita digawe saka poliester kekuatan dhuwur lan kasedhiya ing macem-macem wujud lan ukuran, saka 6' x 8' nganti 40' x 60'.

Tarps kanvas luwih tahan abrasi lan uga cocog kanggo macem-macem aplikasi.Iki kalebu gudang, konstruksi, truk, lukisan, lansekap, lan kabutuhan tani.Dheweke uga breathable, ramah lingkungan, lan dipercaya banget.

Apa sampeyan nggoleki terpal kanvas sing paling apik kanggo produk sampeyan?Hubungi kita dina iki, lan kita bakal nulungi sampeyan nggawe terpal kanvas sing bakal nambah merek sampeyan!

Apa sampeyan nggoleki wadhah kaca sing paling apik kanggo produk sampeyan?Hubungi kita dina iki, lan kita bakal nulungi sampeyan nggawe terpal kanvas kaca sing bakal mbantu nambah merek sampeyan!

Spesifikasi

Ukuran Rampung 6'x8' 8'x12' 12'x16' 16'x24' 20'x20' 30'x30' 40'x60'
Bahan 100% Silicone Dianggep Polyester Kanvas
65% Kanvas Poliester + 35% Katun Kanvas kanthi Lapisan PVC
100% Katun Kanvas karo Lapisan PVC
Bobot Kain 10oz - 22oz Saben Square Yard
kekandelan 16-36 Mil
warna Ireng, Abu-abu Gelap, Ijo Tentara, Tan, Coklat, Liyane
Toleransi Umum +2 inci kanggo ukuran rampung
Rampung Tahan banyu
Abrasion-Tahan
Flame Retardant
Tahan UV
Mildew-Tahan
Grommet Kuningan / Aluminium / Stainless Steel
Teknik Jahitan Double Stitched kanggo Perimeter
Sertifikasi RoHS, REACH
Garansi 3-5 Taun

Aplikasi

Weather Protection

Pangreksan Cuaca

Outdoor Vehicle Covers

Tutup Kendaraan njobo

Home-Improvement

Dandan Omah

Construction-Projects

Proyek Konstruksi

Camping-&-Awning-

Camping & Awning

Cross-Industry

Lintas Industri

Ningkatake Bisnis Sampeyan nganggo Terpal Kanvas Grosir

Macem-macem Pilihan Warna
Dandelion nawakake macem-macem warna kayata ijo tentara, tan, abu-abu peteng, lan sapiturute. Minangka salah sawijining produsen tarp kanvas sing paling kondhang, kita bisa ngatur macem-macem pilihan kain kanggo kabutuhan khusus babagan perbaikan omah, kemah ruangan, gudang, lan industri konstruksi. .

Bahan Baku sing Disertifikasi
Kita nggawe produk sing disertifikasi REACH sing bisa ditrapake kanthi macem-macem cara kanggo menehi keluwesan lan keuntungan ing pasar.Terpal kanvas kita dirancang supaya bisa digunakake maneh lan cocog kanggo nutupi produk liyane.

Ngawula Brand Panjenengan
Terpal kanvas kita dirancang kanggo nawakake layanan sing apik kanggo kabeh pelanggan supaya bisa nambah bisnis sampeyan.Entuk grosir menehi keuntungan sing signifikan kanggo nampilake macem-macem aplikasi sing bisa sampeyan gunakake.

Teknik Digawe Kokoh
Dandelion fokus ing jahitan jahitan sing unggul, hem sing dilipat kaping pindho, lan grommet kuningan kanggo dasi sing tepat.Sampeyan bisa njamin garansi luwih lengkap tinimbang saingan liyane utawa ngirit biaya pangopènan aplikasi tartamtu.
Yen sampeyan nggoleki perusahaan produk tarp sing dipercaya, sampeyan bisa ngandelake Dandelion.Tuku tarp vinyl akeh saka kita, lan ayo nulungi sampeyan ngembangake bisnis nggunakake produk terpal sing bisa disesuaikan lan terjangkau.

Mesin ing Proses

Cutting Machine

Mesin Cutting

High Frequency Welding Machine

Mesin Welding Frekuensi Dhuwur

Pulling Testing Machine

Narik Testing Machine

Sewing Machine

Mesin Jahit

Water Repellent Testing Machine

Mesin Uji Anti Banyu

Proses Manufaktur

Raw Material

Bahan Baku

Cutting

nglereni

Sewing

njahit

Trimming

Trimming

Packing

Packing

Storage

Lumbung

Kenapa Dandelion?

Riset Pasar Keahlian

Requirements basis pelanggan

Bahan Baku sing Disertifikasi RoHS

Pabrik Pabrik BSCI

Kontrol Kualitas Berbasis SOP

Packing kokoh
Solusi

Lead Time
Jaminan

24/7 Online
Konsultan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: