banner

Mesh Tarp

Mesh Tarp

  • Mesh Tarp Manufacturer Since 1993

    Produsen Terpal Mesh Wiwit 1993

    Dandelion nyedhiyakake tarp bolong grosir kanggo privasi ruangan, situs konstruksi, lan tujuan liyane.Sampeyan bisa milih utawa ngatur saka 6′x8′ kanggo 30′x 30′.Terpal bolong nduweni fitur tahan abrasi lan tahan UV, ndawakake daya tahan kanthi nggunakake tekanan dhuwur.Kita mesthekake tarp bolong bisa nahan puing-puing sing abot lan karusakan sing cetha kanggo nyegah karusakan.

    Nalika kita ngluwihi keahlian kita kanggo adol terpal bolong kanthi bahan sing beda-beda, kita bisa nulungi sampeyan kanthi kustomisasi.Hubungi kita kanggo ngrembug kabutuhan karo tim kita.