banner

Pabrik Tarp Lapangan ing China

Pabrik Tarp Lapangan ing China

Katrangan singkat:

Terpal lapangan butuh pabrikan profesional kanggo ngasilake tanduran njero ruangan lan mesin angkat.Dandelion nawakake terpal lapangan kanthi grosir.Terpal lapangan kita digawe saka kain tarpaulin vinyl 15-20oz kanggo mesthekake 100% anti banyu, nyegah lapangan bal-balan, situs konstruksi, lan lapangan olahraga gedhe liyane saka jamur, bledug, lan udan.

Tarps lapangan bisa nyuda biaya pangopènan suket kanthi signifikan, kanthi lapangan bal-balan nglindhungi gambut lan sod.Dirancang kanggo lalu lintas mlaku, padha ngreksa suket ing ngisor kanthi awet lan kuwat.Ana grommet kuningan saben limang kaki, sing loro-lapisan hems lan hardened dening rong lapisan.Salajengipun, padha tahan kanggo wutah mildew lan karusakan srengenge, mesthekake padha njaga lapangan olahraga kanggo taun.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Terpal lapangan butuh pabrikan profesional kanggo ngasilake tanduran njero ruangan lan mesin angkat.Dandelion nawakake terpal lapangan kanthi grosir.Terpal lapangan kita digawe saka kain tarpaulin vinyl 15-20oz kanggo mesthekake 100% anti banyu, nyegah lapangan bal-balan, situs konstruksi, lan lapangan olahraga gedhe liyane saka jamur, bledug, lan udan.

Tarps lapangan bisa nyuda biaya pangopènan suket kanthi signifikan, kanthi lapangan bal-balan nglindhungi gambut lan sod.Dirancang kanggo lalu lintas mlaku, padha ngreksa suket ing ngisor kanthi awet lan kuwat.Ana grommet kuningan saben limang kaki, sing loro-lapisan hems lan hardened dening rong lapisan.Salajengipun, padha tahan kanggo wutah mildew lan karusakan srengenge, mesthekake padha njaga lapangan olahraga kanggo taun.

Apa sampeyan nggoleki liyane?Sampeyan ora perlu kuwatir yen kabutuhan sampeyan ora ana ing dhaptar.We ngebaki kabutuhan pangaturan dhewe.Kita duwe tim ahli sing bisa mbantu milih warna, ukuran, lan desain tambahan sing pas kanggo terpal lapangan.Aja ragu-ragu kanggo hubungi kita.

Spesifikasi

Ukuran Rampung 100'x100';120'x120';150'x150';liyane
Bahan Kain Struktur Membran Vinyl
Kain Poliester Dilapisi Vinyl
Bobot Kain 14oz - 20oz Saben Square Yard
kekandelan 16-32 Mil
warna Ireng, Abu-abu, Biru, Abang, Ijo, Kuning, Liyane
Toleransi Umum +5 inci kanggo ukuran rampung
Rampung anti banyu
blackout
Flame Retardant
Tahan UV
Mildew-Tahan
Grommet Kuningan/Aluminium/Stainless Steel
Teknik Heat Welded Jahitan kanggo Perimeter
Sertifikasi RoHS, REACH
Garansi 3-5 Taun

Aplikasi

Weather-Protection

Pangreksan Cuaca

Outdoor-Vehicle-Covers

Tutup Kendaraan njobo

new home improvement

Dandan Omah

Construction-Projects

Proyek Konstruksi

Camping-&-Awning

Camping & Awning

Cross-Industry

Lintas Industri

Custom Field Tarps for Sale

Mitra Terpercaya Panjenengan
Dandelion wis kerja dadi pabrikan lan pemasok tarp lapangan ing China meh telung puluh taun.Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing industri, kita bisa njamin garansi 3 taun kanggo produk tarp.Kajaba saka manufaktur terpal lapangan ing pabrik terpal, kita uga nawakake spesifikasi lan layanan desain khusus kanggo pelanggan.

Pilihan Warna sing beda
Dandelion bisa nyedhiyakake macem-macem warna kayata biru, putih, ijo, oranye, lan liya-liyane. Kanthi pemeriksaan warna profesional, sampeyan bisa milih opsi sing paling cocok kanggo nyebut merek sampeyan.

Bahan sing disertifikasi RoHS
Terpal lapangan Dandelion digawe saka bahan terpal anti banyu lan tahan UV.Dheweke bakal njamin lapangan bal-balan garing lan nyegah jamur lan karusakan fisik liyane.

Nyetak Logo Panjenengan
Minangka produsen tarp lapangan sing berpengalaman, kita bisa nyukupi kabutuhan sampeyan kanggo pariwara.
Desain lan ukuran logo khusus kasedhiya kanggo tarp lapangan sampeyan.

Mesin ing Proses

Cutting Machine

Mesin Cutting

High Frequency Welding Machine

Mesin Welding Frekuensi Dhuwur

Pulling Testing Machine

Narik Testing Machine

Sewing Machine

Mesin Jahit

Water Repellent Testing Machine

Mesin Uji Anti Banyu

Proses Manufaktur

Raw Material

Bahan Baku

Cutting

nglereni

Sewing

njahit

Trimming

Trimming

Packing

Packing

Storage

Lumbung

Kenapa Dandelion?

Riset Pasar Keahlian

Requirements basis pelanggan

Bahan Baku sing Disertifikasi RoHS

Pabrik Pabrik BSCI

Kontrol Kualitas Berbasis SOP

Packing kokoh
Solusi

Lead Time
Jaminan

24/7 Online
Konsultan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: