banner

Produk

Produk

  • Vinyl Tarp Manufacturers in China

    Produsen Vinyl Tarp ing China

    Terpal vinyl bisa nglindhungi mesin, bahan mentah, lan liya-liyane.Dandelion nawakake tarps vinyl ing macem-macem jinis.Sampeyan bisa nggawe khusus kanggo tutup ruangan, truk, proyek konstruksi, tutup lapangan, utawa aplikasi liyane sing dikarepake.Ukurane wiwit 6'x8' nganti 40'x 60'.Sampeyan bisa milih ukuran tarp vinyl sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.Kajaba iku, terpal vinyl kita duwe macem-macem kain kanthi fitur opsional.Padha bisa kalebu flame retardant, blackout, beku-tahan, lan anti-slip.

  • Canvas Tarp

    Terpal Kanvas Kab

    Diadegake ing taun 1993, Dandelion wis dadi salah sawijining pemasok terpal kanvas sing paling dipercaya ing China.Terpal kanvas kita digawe saka poliester kekuatan dhuwur lan kasedhiya ing macem-macem wujud lan ukuran, saka 6′ x 8′ nganti 40′ x 60′.

    Tarps kanvas luwih tahan abrasi lan uga cocog kanggo macem-macem aplikasi.Iki kalebu gudang, konstruksi, truk, lukisan, lansekap, lan kabutuhan tani.Dheweke uga breathable, ramah lingkungan, lan dipercaya banget.

  • Clear Tarps Manufacturers in China

    Produsen Tarps Clear ing China

    Terpal bening digawe saka kain terpal bening sing transparan kanggo nambah kaluwihan nyedhiyakake tampilan sing jelas liwat terpal.Dandelion nawakake terpal bening sing kuat lan awet kanggo nyukupi kabutuhan bisnis.

    Tarps sing cetha nyedhiyakake resistensi sing dhuwur marang abrasi, nyuwek, karat, lan karat.Padha bisa dianggo apik banget ing cuaca panas lan kadhemen, lan sampeyan bisa ndeleng liwat tarps liwat udan, bledug, utawa salju.Padha uga ora bakal cepet nyilikake utawa kerut ing kahanan lingkungan, kang tegese kita bisa njamin merek kanggo babar pisan lengkap.

  • Hay Tarp Manufacturer Since 1993

    Produsen Hay Tarp Wiwit 1993

    Dandelion nyedhiyakake terpal hay grosir sing bisa diakses ing macem-macem aplikasi.Terpal jerami digunakake kanggo nglindhungi potong sing dipanen saka udan deres, salju, lan angin.Dheweke duwe fitur anti banyu, tahan jamur, luh, lan tahan UV.Iki minangka cara sing efektif lan ekonomis kanggo nglindhungi jerami supaya bisa digunakake ing musim panas.Terpal hay uga disebut tutupan hay utawa tutup bale.Terpal sing awet lan tahan suwe iki menehi perlindungan maksimal lan njaga jamur supaya ora ngrusak pasokan panganan ternak.

    Dandelion bisa nawakake macem-macem pilihan kanggo syarat produksi sampeyan yen sampeyan nggoleki terpal hay grosir, ningkatake bisnis sampeyan kanthi solusi kemasan sing unik lan trep.

  • Field Tarp Manufacturers in China

    Pabrik Tarp Lapangan ing China

    Terpal lapangan butuh pabrikan profesional kanggo ngasilake tanduran njero ruangan lan mesin angkat.Dandelion nawakake terpal lapangan kanthi grosir.Terpal lapangan kita digawe saka kain tarpaulin vinyl 15-20oz kanggo mesthekake 100% anti banyu, nyegah lapangan bal-balan, situs konstruksi, lan lapangan olahraga gedhe liyane saka jamur, bledug, lan udan.

    Tarps lapangan bisa nyuda biaya pangopènan suket kanthi signifikan, kanthi lapangan bal-balan nglindhungi gambut lan sod.Dirancang kanggo lalu lintas mlaku, padha ngreksa suket ing ngisor kanthi awet lan kuwat.Ana grommet kuningan saben limang kaki, sing loro-lapisan hems lan hardened dening rong lapisan.Salajengipun, padha tahan kanggo wutah mildew lan karusakan srengenge, mesthekake padha njaga lapangan olahraga kanggo taun.

  • Mesh Tarp Manufacturer Since 1993

    Produsen Terpal Mesh Wiwit 1993

    Dandelion nyedhiyakake tarp bolong grosir kanggo privasi ruangan, situs konstruksi, lan tujuan liyane.Sampeyan bisa milih utawa ngatur saka 6′x8′ kanggo 30′x 30′.Terpal bolong nduweni fitur tahan abrasi lan tahan UV, nambah daya tahan kanthi nggunakake tekanan dhuwur.Kita mesthekake yen tarp bolong bisa nahan puing-puing sing abot lan karusakan sing cetha kanggo nyegah karusakan.

    Nalika kita ngluwihi keahlian kita kanggo adol terpal bolong kanthi bahan sing beda-beda, kita bisa nulungi sampeyan kanthi kustomisasi.Hubungi kita kanggo ngrembug kabutuhan karo tim kita.

  • Nose Smoke Tarp

    Nose Smoke Tarp

    Tarps asap minangka tutup protèktif sing digunakake ing truk flatbed lan trailer kanggo nglindhungi beban.Terpal iki kadhangkala disebut terpal irung amarga biasane nutupi ngarep beban.Siji terpal kumelun bisa digunakake kanggo njaga asap, kewan omo, lan rereged dalan saka kargo, utawa loro terpal asap bisa digunakake kanggo nutupi muatan sing bentuke kotak nalika diselehake ing sisih pinggir.

  • Poly Tarp Manufacturers in China

    Produsen Poly Tarp ing China

    Dandelion nyedhiyakake tarp poli kanthi kualitas lan rega terjangkau ing China.Kita kerja keras kanggo ngasilake terpal poli kualitas sing bisa digunakake ing macem-macem kahanan.Terpal poli kita digawe nganggo lapisan poli sing padhet lan disegel ing sisih loro terpal kanggo mesthekake kabeh 100% anti banyu, tahan jamur, tahan luh, lan tahan asam.Kanthi pengalaman 30 taun ing sektor manufaktur tarp, sampeyan bisa milih kita dadi salah sawijining mitra sing bisa dipercaya.

    Dandelion bisa nawakake macem-macem pilihan kanggo syarat produksi sampeyan yen sampeyan nggoleki terpal poli grosir, ningkatake bisnis sampeyan kanthi solusi kemasan sing unik lan trep.

  • Snow Removal Tarp Manufacturer Since 1993

    Produsen Tarp Penghapus Salju Wiwit 1993

    Dandelion nawakake terpal penghapus salju sing digawe kanthi akeh lan nyedhiyakake perdagangan bisnis lan panggunaan khusus kanthi tarpaulin vinil kelas militer lan sertifikat ISO.Kita bisa nyedhiyakake ukuran lan wujud sing disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

    Minangka produsen tarp penghapusan salju sing berpengalaman, kita uga bisa nyukupi kabutuhan tartamtu saka situs konstruksi.Kabeh kain tarpaulin vinyl anti banyu, tahan luh, lan tahan UV.Iki tegese tarp penghapusan salju bisa njamin proyek konstruksi sampeyan bisa mlaku kanthi lancar kanthi ngilangi salju sing pas.

  • Truck Tarp Manufacturer Since 1993

    Produsen Terpal Truk Wiwit 1993

    Dandelion bisa nggawe lan nyedhiyakake terpal truk vinyl grosir kanthi macem-macem pilihan warna.Sawetara ukuran populer saka kayu terpal, kalebu 16′x27′ karo 4ft gulung, 20′x27′ karo 6ft gulung, 24′x27′ karo 8ft gulung, etc., bebarengan karo macem-macem raindrops kanggo ngrampungake desain tarp truk.Terpal truk ditujokake kanggo nglindhungi muatan truk nganti pirang-pirang taun.

    Terpal truk awet iki dianjurake banget kanggo industri truk flatbed, kayata terpal kayu, terpal baja, terpal coil, lan terpal mesin.Padha 100% anti banyu, mildewproof, lan tahan UV.Padha nyedhiyani versatility gedhe kanggo nglindhungi transportasi aman.

  • Dump Truck Mesh Tarp Manufacturer Since 1993

    Produsen Dump Truck Mesh Tarp Wiwit 1993

    Dandelion nyedhiyakake terpal bolong truk dump borong kanggo cocog karo macem-macem sistem terpal rolling-up.Sampeyan bisa milih utawa ngatur saka 8′x18′ kanggo 8′x 35′.Dump truck bolong tarps tahan abrasion lan tahan UV, dirancang kanggo nutupi kargo tambang utawa lebu ing truk mbucal, sing bisa nglindhungi barang lan lingkungan.Terpal bolong dump truck perusahaan kita migunani kanggo transportasi eksplorasi tambang.

    Pengin tuku akeh terpal bolong dump truck iki?Ing Dandelion, kita pancen bisa menehi pilihan sing cocog karo kabutuhan bisnis utawa logistik sampeyan.Yen sampeyan pengin nambah teknik unik liyane, hubungi kita langsung.Kita luwih saka gelem nulung lan kolaborasi karo sampeyan.

  • Utility Trailer Tarp Manufacturer in China

    Produsen Tarp Trailer Utilitas ing China

    Tarps trailer sarana Dandelion entheng lan gampang disiyapake, mbantu pangguna pedalaman supaya barang-barange tetep garing nalika musim dingin lan ora kena srengenge nalika musim panas.

    Akeh kain opsional kanggo tutup kasebut, kayata PVC, kanvas katun, lan bahan khusus liyane.Terpal trailer utilitas kita dilengkapi karo sabuk pengaman sing dikuatake lan grommet sing tahan karat.Terpal sing digawe-kanggo-pesen bisa disesuaikan karo kabutuhan sampeyan.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2