banner

Produsen Tarps Clear ing China

Produsen Tarps Clear ing China

Katrangan singkat:

Terpal bening digawe saka kain terpal bening sing transparan kanggo nambah kaluwihan nyedhiyakake tampilan sing jelas liwat terpal.Dandelion nawakake terpal bening sing kuat lan awet kanggo nyukupi kabutuhan bisnis.

Tarps sing cetha nyedhiyakake resistensi sing dhuwur marang abrasi, nyuwek, karat, lan karat.Padha bisa digunakake banget ing cuaca panas lan kadhemen, lan sampeyan bisa ndeleng liwat tarps liwat udan, bledug, utawa salju.Padha uga ora bakal cepet nyilikake utawa kerut ing kahanan lingkungan, kang tegese kita bisa njamin merek kanggo babar pisan lengkap.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Terpal bening digawe saka kain terpal bening sing transparan kanggo nambah kaluwihan nyedhiyakake tampilan sing jelas liwat terpal.Dandelion nawakake terpal bening sing kuat lan awet kanggo nyukupi kabutuhan bisnis.

Tarps sing cetha nyedhiyakake resistensi sing dhuwur marang abrasi, nyuwek, karat, lan karat.Padha bisa digunakake banget ing cuaca panas lan kadhemen, lan sampeyan bisa ndeleng liwat tarps liwat udan, bledug, utawa salju.Padha uga ora bakal cepet nyilikake utawa kerut ing kahanan lingkungan, kang tegese kita bisa njamin merek kanggo babar pisan lengkap.

Apa sampeyan nggoleki liyane?Sampeyan ora perlu kuwatir yen kabutuhan sampeyan ora ana ing dhaptar.We ngebaki kabutuhan pangaturan dhewe.Kita duwe tim ahli sing bisa mbantu milih warna, ukuran, lan desain tambahan sing tepat kanggo terpal sing jelas.Aja ragu-ragu kanggo hubungi kita.

Spesifikasi

Ukuran Rampung 6'x8' 8'x12' 12'x16' 16'x24' 20'x20' 30'x30' 40'x60'
Bahan Kain Struktur Membran Vinyl
Bobot Kain 10oz - 20oz Saben Square Yard
kekandelan 16-32 Mil
warna Transparan
Toleransi Umum +2 inci kanggo ukuran rampung
Rampung blackout
Flame Retardant
Tahan UV
Mildew-Tahan
Grommet Kuningan/Aluminium/Stainless Steel
Teknik Heat Welded Jahitan kanggo Perimeter
Sertifikasi RoHS, REACH
Garansi 3-5 Taun

Aplikasi

Weather-Protection

Pangreksan Cuaca

Outdoor-Vehicle-Covers

Tutup Kendaraan njobo

new home improvement

Dandan Omah

Construction-Projects

Proyek Konstruksi

Camping-&-Awning

Camping & Awning

Cross-Industry

Lintas Industri

Grosir Tarps Clear Wiwit 1993

Layanan Spesifikasi Kustom
Dandelion duwe departemen R&D ahli kanggo nangani teknik desain lan produk sampeyan.Nggabungake dhukungan teknis lan visual, sampeyan bisa nggawe tarp sing jelas kanggo merek sampeyan.

Bahan sing disertifikasi RoHS
Terpal bening Dandelion digawe saka bahan vinyl transparan 16oz sing berkualitas tinggi, sing menehi tampilan sing luwih jelas lan njaga resistensi sing padha karo sinar UV, bahan kimia, banyu, lan jamur.

Print Label Panjenengan
Minangka Produsèn tarps cetha experienced, kita bisa ngebaki kanggo requirement kanggo iklan.Desain lan ukuran label khusus kasedhiya kanggo terpal sing jelas.

Desain Kemasan kanggo Komersialisasi
Kita bisa nangani macem-macem solusi packing kanggo mbantu karo pelanggan pungkasan luwih atraktif.
Aja kuwatir babagan standar pengepakan sing ketat B2C.Dandelion bisa cocog kanthi sampurna lan ngrancang karton kanthi volume minimal kanggo ngirit biaya gudang.

Mesin ing Proses

Cutting Machine

Mesin Cutting

High Frequency Welding Machine

Mesin Welding Frekuensi Dhuwur

Pulling Testing Machine

Narik Testing Machine

Sewing Machine

Mesin Jahit

Water Repellent Testing Machine

Mesin Uji Anti Banyu

Proses Manufaktur

Raw Material

Bahan Baku

Cutting

nglereni

Sewing

njahit

Trimming

Trimming

Packing

Packing

Storage

Lumbung

Kenapa Dandelion?

Riset Pasar Keahlian

Requirements basis pelanggan

Bahan Baku sing Disertifikasi RoHS

Pabrik Pabrik BSCI

Kontrol Kualitas Berbasis SOP

Packing kokoh
Solusi

Lead Time
Jaminan

24/7 Online
Konsultan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: