banner

Produsen Terpal Mesh Wiwit 1993

Produsen Terpal Mesh Wiwit 1993

Katrangan singkat:

Dandelion nyedhiyakake tarp bolong grosir kanggo privasi ruangan, situs konstruksi, lan tujuan liyane.Sampeyan bisa milih utawa ngatur saka 6′x8′ kanggo 30′x 30′.Terpal bolong nduweni fitur tahan abrasi lan tahan UV, ndawakake daya tahan kanthi nggunakake tekanan dhuwur.Kita mesthekake tarp bolong bisa nahan puing-puing sing abot lan karusakan sing cetha kanggo nyegah karusakan.

Nalika kita ngluwihi keahlian kita kanggo adol terpal bolong kanthi bahan sing beda-beda, kita bisa nulungi sampeyan kanthi kustomisasi.Hubungi kita kanggo ngrembug kabutuhan karo tim kita.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Ukuran Rampung 6'x8', 8'x12', 8'x24', 8'x28', '12'x16', 16'x24', 20'x20', 30'x30'
Bahan Polyethylene Mesh Kab
Vinyl Mesh Kab
Vinyl Coated Polyester Mesh
Bobot Kain 10-18oz saben kothak Yard
kekandelan 20-30 Mil
warna Ireng, Coklat, Multi-Warna, Liyane
Toleransi Umum +2 inci kanggo ukuran rampung
Rampung Abrasion-Tahan
Flame Retardant
Tahan UV
Mildew-Tahan
Grommet Kuningan / Aluminium / Stainless Steel
Teknik Heat Welded Jahitan kanggo Perimeter
Sertifikasi RoHS, REACH
Garansi 3-5 Taun

Aplikasi

Truck Loading

Truk Loading

Home-Improvement

Dandan Omah

Construction-Projects

Proyek Konstruksi

Camping & Awning

Camping & Awning

Construction Projects

Proyek Konstruksi

Cross-Industry

Lintas Industri

Custom Mesh Tarps kanggo Grosir

Mitra Terpercaya Panjenengan
Saklawasé 30 taun, Dandelion wis nyedhiyakake terpal bolong sing bermutu kanggo para klien ing saindenging jagad.
Amarga iki, terpal bolong kita akeh ditawakake kanthi rega sing cocog sing mesthi cocog karo anggaran sampeyan.Departemen kontrol kualitas bisa njamin kualitase ora kena pengaruh sajrone proses produksi.Keuntungan liyane sing bisa sampeyan nikmati nalika nggarap kita ana ing ngisor iki:

Pilihan Spesifikasi Kustom
Kita wis kerja sama karo klien kita saiki ing macem-macem desain kanggo terpal bolong.Kita bisa ngasilake terpal bolong liyane kanthi kualitas dhuwur.Tarps bolong uga kasedhiya ing macem-macem specifications sing sawetara saka 6 'x 8' kanggo 30' x 30'.Tarps bolong grosir minangka pilihan sing paling apik kanggo perbaikan omah, proyek konstruksi, perlindungan sunshade, lanskap, lan aplikasi liyane.Sampeyan bisa ngrampungake kasus unik sampeyan lan entuk manfaat karo Dandelion.

Bahan Premium
Kita banget khusus karo kain bolong premium: 10-15oz PVC dilapisi poliester.Kauntungan saka kain bolong yaiku nduweni permeabilitas udara sing apik lan ningkatake kinerja tahan abrasi saka tarp bolong.Kita bisa njamin yen kabeh terpal bolong grosir luwih saka garansi 3 taun.Padha aman, ora beracun, lan bisa nglindhungi lingkungan.

Pilihan Warna sing beda
Dandelion bisa nyedhiyakake macem-macem warna kayata ireng, coklat, lan multi-werna.Kanthi inspeksi warna profesional, sampeyan bisa milih pilihan sing paling cocog kanggo nyebut merek sampeyan.

Teknik Fleksibel
Terpal bolong kita kalebu grommet kuningan babagan jarak saben 24-36 inci kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.Tali anyaman poliester uga kasedhiya kanggo nguatake perimeter lan nahan bobot luwih akeh.
Kita bisa nyetel tarp bolong pas karo macem-macem aplikasi omah lan industri, kang bisa gawe marem klien liyane sing ngawula pasar beda.

Nyetak Logo Panjenengan
Minangka produsen terpal bolong sing berpengalaman, kita nampa logo khusus sampeyan kanggo terpal bolong grosir.Kirimi dokumen logo sampeyan, lan kita bakal kolaborasi karo sampeyan kanggo nggawe terpal bolong sing paling apik

Mesin ing Proses

Cutting Machine

Mesin Cutting

High Frequency Welding Machine

Mesin Welding Frekuensi Dhuwur

Pulling Testing Machine

Narik Testing Machine

Sewing Machine

Mesin Jahit

Water Repellent Testing Machine

Mesin Uji Anti Banyu

Proses Manufaktur

Raw Material

Bahan Baku

Cutting

nglereni

Sewing

njahit

Trimming

Trimming

Packing

Packing

Storage

Lumbung

Kenapa Dandelion?

Riset Pasar Keahlian

Requirements basis pelanggan

Bahan Baku sing Disertifikasi RoHS

Pabrik Pabrik BSCI

Kontrol Kualitas Berbasis SOP

Packing kokoh
Solusi

Lead Time
Jaminan

24/7 Online
Konsultan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: