banner

Produsen Poly Tarp ing China

Produsen Poly Tarp ing China

Katrangan singkat:

Dandelion nyedhiyakake tarp poli kanthi kualitas lan rega terjangkau ing China.Kita kerja keras kanggo ngasilake terpal poli kualitas sing bisa digunakake ing macem-macem kahanan.Terpal poli kita digawe nganggo lapisan poli sing padhet lan disegel ing sisih loro terpal kanggo mesthekake kabeh 100% anti banyu, tahan jamur, tahan luh, lan tahan asam.Kanthi pengalaman 30 taun ing sektor manufaktur tarp, sampeyan bisa milih kita dadi salah sawijining mitra sing bisa dipercaya.

Dandelion bisa nawakake macem-macem pilihan kanggo syarat produksi sampeyan yen sampeyan nggoleki terpal poli grosir, ningkatake bisnis sampeyan kanthi solusi kemasan sing unik lan trep.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Ukuran Rampung 6'x8', 8'x12', 12'x16', 16'x24', 20'x20', 30'x30', 40'x60'
Bahan Polietilena
Bobot Kain 5oz - 9oz Saben Square Yard
kekandelan 10-14 Mil
warna Ireng, Abu-abu, Biru, Abang, Ijo, Kuning, Liyane
Toleransi Umum +2 inci kanggo ukuran rampung
Rampung anti banyu
Flame Retardant
Tahan UV
Mildew-Tahan
Grommet Kuningan/Aluminium
Teknik Heat Welded Jahitan kanggo Perimeter
Sertifikasi RoHS, REACH
Garansi 2 taun

Aplikasi

Weather Protection

Pangreksan Cuaca

Outdoor Vehicle Covers

Tutup Kendaraan njobo

Home Improvement-1

Dandan Omah

1Construction Projects

Proyek Konstruksi

1Camping & Awning

Camping & Awning

Cross-Industry

Lintas Industri

Kaluwihan kanggo Poly Tarp Grosir

Bahan awet
Terpal polie digawe saka bahan polietilen sing diperkuat 3 lapis.Lapisan tengah yaiku poly tape bolong tenunan silang.Poli-bolong kasebut banjur dilapisi utawa dilaminasi karo film polietilen kapadhetan dhuwur ing sisih loro kanggo mbentuk bahan tarp poli pungkasan.Kekandelan kain tarp biasane saka 10 mil nganti 20 mil.Kabeh terpal poli tenunan biasane duwe grommet saben 1,5 ft nganti 3 ft ing kabeh papat sisih.Kita bisa njamin yen barang sampeyan bakal ketemu utawa ngluwihi pangarepan klien.

Pilihan Warna sing beda
Dandelion bisa nyedhiyakake macem-macem warna kayata putih, ireng, biru, ijo, coklat, lan liya-liyane. Kanthi pemeriksaan warna profesional, sampeyan bisa milih opsi sing paling cocok kanggo nyebut merek sampeyan.

Nyetak Logo Panjenengan
Minangka Produsèn poly tarp experienced, kita bisa ngebaki kanggo requirement kanggo iklan.Desain logo khusus, gaya, lan ukuran kasedhiya kanggo poly tarp sampeyan.

Mesin ing Proses

Cutting Machine

Mesin Cutting

High Frequency Welding Machine

Mesin Welding Frekuensi Dhuwur

Pulling Testing Machine

Narik Testing Machine

Sewing Machine

Mesin Jahit

Water Repellent Testing Machine

Mesin Uji Anti Banyu

Proses Manufaktur

Raw Material

Bahan Baku

Cutting

nglereni

Sewing

njahit

Trimming

Trimming

Packing

Packing

Storage

Lumbung

Kenapa Dandelion?

Riset Pasar Keahlian

Requirements basis pelanggan

Bahan Baku sing Disertifikasi RoHS

Pabrik Pabrik BSCI

Kontrol Kualitas Berbasis SOP

Packing kokoh
Solusi

Lead Time
Jaminan

24/7 Online
Konsultan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: