banner

Truk Tarp

Truk Tarp

  • Truck Tarp Manufacturer Since 1993

    Produsen Terpal Truk Wiwit 1993

    Dandelion bisa nggawe lan nyedhiyakake terpal truk vinyl grosir kanthi macem-macem pilihan warna.Sawetara ukuran populer saka kayu terpal, kalebu 16′x27′ karo 4ft gulung, 20′x27′ karo 6ft gulung, 24′x27′ karo 8ft gulung, etc., bebarengan karo macem-macem raindrops kanggo ngrampungake desain tarp truk.Terpal truk ditujokake kanggo nglindhungi muatan truk nganti pirang-pirang taun.

    Terpal truk awet iki dianjurake banget kanggo industri truk flatbed, kayata terpal kayu, terpal baja, terpal coil, lan terpal mesin.Padha 100% anti banyu, mildewproof, lan tahan UV.Padha nyedhiyani versatility gedhe kanggo nglindhungi transportasi aman.

  • Dump Truck Mesh Tarp Manufacturer Since 1993

    Produsen Dump Truck Mesh Tarp Wiwit 1993

    Dandelion nyedhiyakake terpal bolong truk dump borong kanggo cocog karo macem-macem sistem terpal rolling-up.Sampeyan bisa milih utawa ngatur saka 8′x18′ kanggo 8′x 35′.Dump truck bolong tarps tahan abrasion lan tahan UV, dirancang kanggo nutupi kargo tambang utawa lebu ing truk mbucal, sing bisa nglindhungi barang lan lingkungan.Terpal bolong truk sampah perusahaan kita migunani kanggo transportasi eksplorasi tambang.

    Pengin tuku akeh terpal bolong dump truck iki?Ing Dandelion, kita pancen bisa menehi pilihan sing bakal cocog karo kabutuhan bisnis utawa logistik sampeyan.Yen sampeyan pengin nambah teknik unik liyane, hubungi kita langsung.Kita luwih saka gelem nulung lan kolaborasi karo sampeyan.