banner

60 Detik Kanggo Ngerti Uji Tahan UV kanggo Poli utawa Vinyl Tarp

60 Detik Kanggo Ngerti Uji Tahan UV kanggo Poli utawa Vinyl Tarp

UV Test1

Akeh produk sing digunakake saben dina kayata topeng medis, tisu, kaos, lan sapiturute, duwe standar tes industri sing ora bias kanggo ngontrol kualitas kanthi rincian cilik.Standar kasebut mesthekake yen konsumen bisa nampa barang kanthi marem, lan manufaktur kudu terus nambah proses lan kualitase.Standar tes bakal dianyari pas wektune saka ewu laporan tes lan umpan balik sawise adol klien.
Babagan tes tarp PE utawa Vinyl tarp, ana akeh tes fungsional kayata colorfastness, abrasion-resistant, luh-resistant, etc. Ing kirim iki, aku bakal ngenalake proses tes tahan UV sing penting.

Apa TCTerms kritis saka Polyethylene utawa Vinyl UV Resistant test?

● Tingkat iradiance
Jangkoan radiasi UV jembar, saka <0.1nm nganti> 1mm.Ultra-kekerasan suryo srengenge antarane 300-400nm, UV dawa gelombang dawa related kanggo kurang mbebayani kanggo kulit kita, nanging mengaruhi akeh polimer 'degradasi produk polimer rampung kaya poliethelin utawa Vinyl.
PE tarp bisa digunakake kanggo 1-2 taun.Nanging nyatane, lingkungan kanthi faktor tuwa sing akeh banget bisa nyuda umur tarps.Sadurunge tes UV, pakar bakal nyetel akeh unsur lingkungan tambahan kayata udan, suhu, asor, cahya suryo srengenge, lan paramèter liyane kanggo simulasi proses tuwa ing mesin.Tingkat iradiasi bakal dadi 0.8-1.0 W/㎡/nm, padha karo sinar srengenge sing nyata.

● Jinis & Panjaluk Lamb
Lampu ultraviolet neon bisa ditrapake kanggo tes ASTM G154.Amarga macem-macem jinis produk non-logam, spesifikasi lampu bakal beda.Pihak pengawasan kaping 3 bakal menehi tandha rincian lampu ing laporan kasebut.
Suhu njero ruangan laboratorium & jarak radiasi uga bakal mengaruhi jumlah radiasi sing ditampa saka sampel kain.Dadi parameter radiasi pungkasan bakal ngarujuk menyang detektor spesifik.

● Carane Nerusake Test Resistance UV
Kaping pisanan, sampel kain bakal dipotong kanthi ukuran 75x150mm utawa 75x300mm banjur didandani nganggo loop aluminium.Sijine sampel menyang kamar test QUV lan nyetel kabeh paramèter.
0, 100, 300, 500, 750, 1000, 1500, 2000 jam bisa didhukung.Kamar uji QUV nduweni fungsi nyepetake stimulasi kanthi 4x 6x 8x… Yen parameter 8x, mung butuh 125 jam nyata kanggo ngrangsang cahya alami 1000 jam.
Babagan PE utawa Vinyl tarp, cukup kanggo conto nampa cahya stimulasi 300-500 jam.Sawise iku, ahli laboratorium bakal miwiti tes ing ngisor iki, kayata colorfastness, tahan luh, tahan banyu.Dibandhingake karo conto asli, laporan pungkasan bakal disusun.


Wektu kirim: Feb-23-2022