banner

Vinyl Truck Tarp Kab

Vinyl Truck Tarp Kab

  • Truck Tarp Manufacturer Since 1993

    Produsen Terpal Truk Wiwit 1993

    Dandelion bisa nggawe lan nyedhiyakake terpal truk vinyl grosir kanthi macem-macem pilihan warna.Sawetara ukuran populer saka kayu terpal, kalebu 16′x27′ karo 4ft gulung, 20′x27′ karo 6ft gulung, 24′x27′ karo 8ft gulung, etc., bebarengan karo macem-macem raindrops kanggo ngrampungake desain tarp truk.Terpal truk ditujokake kanggo nglindhungi muatan truk nganti pirang-pirang taun.

    Terpal truk awet iki dianjurake banget kanggo industri truk flatbed, kayata terpal kayu, terpal baja, terpal coil, lan terpal mesin.Padha 100% anti banyu, mildewproof, lan tahan UV.Padha nyedhiyani versatility gedhe kanggo nglindhungi transportasi aman.