banner

Sampul Trailer Utilitas

Sampul Trailer Utilitas

  • Utility Trailer Tarp Manufacturer in China

    Produsen Tarp Trailer Utilitas ing China

    Tarps trailer sarana Dandelion entheng lan gampang disiyapake, mbantu pangguna pedalaman supaya barang-barange tetep garing nalika musim dingin lan ora kena srengenge nalika musim panas.

    Akeh kain opsional kanggo tutup iki, kayata PVC, kanvas katun, lan bahan khusus liyane.Terpal trailer utilitas kita dilengkapi karo sabuk pengaman sing dikuatake lan grommet sing tahan karat.Terpal sing digawe-kanggo-pesen bisa disesuaikan karo kabutuhan sampeyan.