banner

Pabrik Kita

Pabrik Kita

Pabrik Dandelion ing Jiangsu, China

Wiwit taun 1993, kita wis ngoperasikake fasilitas produksi lan gudang ing luwih saka 20.000 kaki persegi.Pabrik fokus ing prodhuksi produk tarp rampung garansi dawa kanggo dandan omah, pangopènan omah, tutup truk, proyek konstruksi, pekarangan patio, lan industri liyane.

Dandelion Factory in Jiangsu

Pabrik lan Fasilitas Standar

Raw Material Plant

Pabrik Bahan Baku

Production Plant

Pabrik Produksi

Packing Plant

Pabrik Packing

Warehouse

Gudang

Awards

Anugrah

Sertifikasi