banner

Tarp Lapangan

Tarp Lapangan

  • Field Tarp Manufacturers in China

    Pabrik Tarp Lapangan ing China

    Terpal lapangan butuh pabrikan profesional kanggo ngasilake tanduran njero ruangan lan mesin angkat.Dandelion nawakake terpal lapangan kanthi grosir.Terpal lapangan kita digawe saka kain tarpaulin vinyl 15-20oz kanggo mesthekake 100% anti banyu, nyegah lapangan bal-balan, situs konstruksi, lan lapangan olahraga gedhe liyane saka jamur, bledug, lan udan.

    Tarps lapangan bisa nyuda biaya pangopènan suket kanthi signifikan, kanthi lapangan bal-balan nglindhungi gambut lan sod.Dirancang kanggo lalu lintas mlaku, padha ngreksa suket ing ngisor kanthi awet lan kuwat.Ana grommet kuningan saben limang kaki, sing loro-lapisan hems lan hardened dening rong lapisan.Salajengipun, padha tahan kanggo wutah mildew lan karusakan srengenge, mesthekake padha njaga lapangan olahraga kanggo taun.